Veel gestelde vragen

“Bent u altijd, ook met goed weer, op donderdag en vrijdag gesloten?”          Wij zijn altijd op donderdag en vrijdag gesloten.

“Kan ik bij u pinnen?”          Nee, helaas beschikken wij niet over een pin automaat. Betalingen kunnen alleen contant.

“Heeft u ook 2persoons kajaks of kano’s?”         Nee, die hebben we niet. Wij hebben 1persoons kajaks en 3persoons kano’s. Maar de 3persoons kano’s kan ook met 2 personen gevaren worden!

Mag er een hond mee?            Ja, mits de hond zindelijk is en niet aan de boot gaat knagen

Ben ik verplicht om minimaal 3uur te varen?       Nee hoor, u huurt de boot voor minimaal 3 uur, het is aan u hoeveel u van de 3 uur benut.

Als het regent, of stormt of onweert, mag ik dan annuleren?        Ja, bij regen, storm en onweer (of om persoonlijke redenen) kunt u kosteloos annuleren. Wij stellen een berichtje wèl op prijs als u afzegt.

Ons jongste kind is anderhalf jaar oud, mag ze ook mee in een kano?       Nee, kinderen moeten minimaal 3 jaar oud zijn en tot en met 6 jaar verplicht een zwemvestje aan. Die kunt u overigens kosteloos mee huren met de boot.

Wij hebben nog nooit in een kano gezeten, zijn ze wel stabiel?         Ja, onze kano’s zijn stabiel, als je de aanwijzingen opvolgt slaan ze niet om, maar als je persé wilt kunnen ze natuurlijk wel omslaan. Kajaks zijn van nature iets instabieler dan kano’s, maar ook voor deze boten geldt als je de aanwijzingen opvolgt slaat een kajak niet om, tenzij je het wilt!

Wij willen met een grote groep komen, kunt u dat regelen voor ons?        Nee, groepen nemen wij niet meer aan. Het  is simpelweg teveel voorgekomen dat wat een leuk tochtje moest worden uit de hand loopt. 

Ik wil met m’n kleinkinderen komen kanoën!           U bent van harte welkom, uiteraard is het wèl handig als u over een goede conditie beschikt, niet pas een operatie heeft ondergaan of moeite heeft met in en uit een boot klimmen. In dat geval is het misschien raadzaam iets anders met uw kleinkinderen te ondernemen!